Yanaïka (Mijn Restaurant) opent samen met voormalige rechterhand Filip Biesmans nieuw restaurant

Print
Maasmechelen -

Yanaïka Skryszkowiak, de voormalige Lady Chef of the Year maar toch ook vooral bekend vanwege haar deelname aan de allereerste versie van ‘Mijn restaurant’, opent met haar voormalige rechterhand Filip Biesmans, die in zijn vorige restaurant nog ernstig verbrand raakte, een nieuw restaurant.

‘Le Petit Belge’ is de nieuwe brasserie in Maasmechelen Village. In het restaurant zullen enkel typisch Belgische gerechten zoals steak, stoofvlees en vol-au-vent geserveerd worden, allemaal gecombineerd met lekkere Belgische bieren. ‘Le Petit Belge’ is een concept van het Hasseltse designbureau Creneau, dat het restaurant eerder al succesvol lanceerde in Dubai.

“Met de komst van Giuliano, Ellis Gourmet Burger en Le Pain Quotidien was ons horeca-aanbod bijna compleet”, zegt David Winkels van Maasmechelen Village tegen Made In Limburg “Le Petit Belge mag beschouwd worden als het sluitstuk om voor iedere bezoeker wat wils te bieden. We zijn heel blij met hun komst en zijn zeker dat Yanaïka en Filip hier snel hun draai zullen vinden.”

Lees meer over Uit Eten en Drinken in Limburg