Streaker loopt veld op en kust middenstip tijdens wedstrijd van Bocholt

Print
Streaker loopt veld op en kust middenstip tijdens wedstrijd van Bocholt

Foto: dedamburgers.be

Bocholt -

Verbazing alom toen een streaker zondag het veld opliep tijdens de rust van Bocholt-Overijse. Maar in Bocholt breken ze zich ook het hoofd over de mogelijke oprichting van een tweede ploeg.

Na een kansarme eerste speelhelft (0-0) konden de toeschouwers zich op weg naar de kantine alvast ‘opwarmen’ aan een overijverige streaker. Hoewel hij tijdens zijn rush ook de middenstip kuste, zat een contract er niet in. “Té afgetraind om op te boksen tegen stoere Antwerpse verdedigers én drager van de verkeerde (lees: groene) kleuren”, luidde het.

Bocholt VV B

Niet alleen de aanwezigheid van een streaker roept vragen op bij de club. Ook het bericht over een tweede eerste elftal op de website doet dat. “We hebben er al eerder aan gedacht van daarmee te starten”, zegt Rony Vangompel. “Nu die vraag er is gekomen van een aantal oud-spelers kan het bittere ernst worden. Het is afwachten hoeveel spelers belangstelling zullen tonen om hiervoor te spelen. En wie gaat er reageren? Zijn dat oudere spelers of vooral studenten die niet de tijd hebben om te komen trainen maar wél elke week hun match willen spelen. Nu ja, we willen begin 2018 duidelijkheid hebben. Dan zullen we de knoop doorhakken.” Dan zullen we weten of Bocholt VV B er komt of niet dus.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio