Interieur

Zet deze winter eens je kerstboom ondersteboven, het is trendy

Print
Zet deze winter eens je kerstboom ondersteboven, het is trendy

De kerstboom van Karl Lagerfeld in Claridge's. Foto: Claridge's

Waarom niet een keertje de kerstboom ondersteboven zetten? Dat is in elk geval wat Karl Lagerfeld moet hebben gedacht toen hij er enkele decoreerde voor het poepchique hotel Claridge's in Londen. In zijn spoor volgden er nog heel wat anderen, maar op Twitter zijn vooral heel wat mensen verbaasd over deze nieuwe trend.

In het Londense hotel Claridge's staan enkele spectaculaire kerstbomen van de hand van Karl Lagerfeld te fonkelen. Al is staan niet meteen het juiste woord. Ze hangen eerder van het plafond of staan omgekeerd op een sokkel. Daarmee is meteen ook de trend gezet van de kerstboom die ondersteboven staat en die her en der begint op te duiken.

Zelfs het Amerikaanse warenhuis Target is al op de kar gesprongen en verkoopt er eentje, zij het wel voor een prijskaartje van om en bij de 900 euro. Een omgekeerde kerstboom is dit seizoen dus niet alleen trendy, het is ook niet meteen goedkoop.

In elk geval zijn er heel wat mensen op Twitter die er hun hoofd over breken. Eén vrouw vroeg zich zelfs af of het om een grapje uit 'Stranger Things' gaat.

 

Niet te missen