Ondeugende pieten dansen bij dansclub CLAP

Print
As - Dit jaar was Sinterklaas wel heel erg vroeg aanwezig bij dansclub CLAP. Samen met zijn pieten kwam hij de club een bezoekje brengen op zaterdag 25 november.

Alle kindjes wachtten vol spanning op de komst van de Sint en zijn danspieten, voordat het zover was konden ze nog even hun danspasjes oefenen. En daar kwamen de pieten al binnen. Maar, waar was Sinterklaas? Die dekselse pieten fopten de kindjes en vertelden hen dat de sint er niet bij zou zijn dit jaar! Gelukkig kwam de Sint er toch al vlug aan, maar ondertussen hadden die ondeugende pieten zich verstopt, dat hadden de kinderen echter wel gezien, en onder luid geroep kwamen ze uit hun schuilplaats tevoorschijn.

Uiteindelijk konden alle kinderen toch optreden voor de sint en zijn pieten. De dansertjes van de groepen peutersnoezelen, kleuterdans en kids dance 1 deden hun uiterste best om de aangeleerde dansjes aan Sinterklaas te tonen. Hij kreeg van alle kindjes ook nog een mooie tekening en in ruil kregen zij een lekkere zak snoep.Sinterklaas keek nog toe hoe zijn goede helpers samen met alle kinderen gingen dansen, en zo was het toch weer een geslaagd bezoek van de sint en zijn pieten.

Wil jij ook graag leren dansen? Bij dansclub CLAP kan iedereen terecht: peuters, kleuters, kinderen, tieners, jeugd, volwassenen, … Voor meer info over het hele aanbod van Dansclub CLAP kan je terecht op onderstaande website. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio