Mode

Je kunt nu je eigen Vans ontwerpen

Print
Je kunt nu je eigen Vans ontwerpen

Foto: Shutterstock

Creatieve fans van Vans zullen zich nu ongetwijfeld in de handen wrijven, want het sneakerlabel heeft het mogelijk gemaakt om zelf je paar te ontwerpen via de webshop. Voortaan kun je zelf je favoriete kleuren, materialen en patronen kiezen.

Bij onder meer Nike en adidas was het al langer mogelijk om voor een meerprijs je eigen sneakers te ontwerpen en nu springt ook Vans op die kar. Voordien kon je via de Amerikaanse webshop zo al je sneakers customizen, maar het is nu pas overgewaaid naar Europa. Zo kun je vijf van de Vans-klassiekers naar je eigen hand zetten. Het gaat om de Authentic, Era, Old Skool, Classic Slip-On en de Sk8-Hi.

Je kunt telkens kiezen tussen heel wat verschillende patronen, kleuren of prints en volgens Vans kun je zo 800 combinaties maken. Wil je de schoenen helemaal personaliseren met een eigen foto? Dat kan ook, al betaal je daar nog eens 10 euro extra voor. De prijs voor een paar Vans Customs ligt trouwens rond de 100 euro. Het duurt bovendien tussen de vier à zes weken voor je ze in de bus krijgt.

 

Niet te missen