School zwaar aangeslagen na dood van oud-leerlinge Kelly (18) bij ongeval ‘siliconefile’

Print

De vrachtwagen die de wagen verpletterde Foto: bfs

Sint-Niklaas -

De middelbare school Heilige Familie in Sint-Niklaas reageert geschokt op de dood van een oud-leerlinge. Kelly studeerde er vorig jaar af, maar kwam woensdagavond om het leven toen een vrachtwagen inreed op de file waarin Kelly met haar wagen stond aan te schuiven.

“De scholengemeenschap is zwaar aangeslagen”, klinkt het in een mededeling op Facebook. De 18-jarige Kelly Dufoort studeerde een paar maanden geleden nog maar af in de school. Ze zat in 6MWe. “We bieden haar zwaar beproefde mama en de hele familie ons oprecht medeleven aan”.

De vroegere klasgenoten en schoolvrienden van Kelly zijn intussen samengekomen om het ongeval een plaats te geven.

Siliconefile

Kelly Dufoort stierf woensdagavond. De personenwagen waarin ze zat, stond in de staart van een file op de E34 in Melsele. Die file was daar ontstaan ten gevolge van de problemen met vloeibare siliconen op de Antwerpse Ring. Een vrachtwagen reed in op die file, waardoor de wagen van Kelly geplet raakte tussen die truck en een voorliggende vrachtwagen. Hulpdiensten probeerden tevergeefs nog de jonge vrouw ter plaatste te reanimeren. Ook een andere passagier, een man, overleed ter plaatse.