Herkse Ladies on the Run lopen voor kankeronderzoek

Print
Herk-de-Stad - Zeven sportieve ladies uit Herk-de-Stad verenigen hun krachten en lopen op zondag 18 maart 2018 100 kilometer voor Kom op tegen Kanker. Maar dit kunnen ze niet alleen! Ze doen daarom een oproep aan alle vrijgevige Herkenaren om de 2.500 euro aan startgeld te kunnen ophalen en zo wetenschappelijk kankeronderzoek te steunen.

De Herkse Ladies on the Run organiseren hiervoor allerlei leuke acties zoals de verkoop van lichtgevende loopbandjes en lekkere prosecco. Ook zullen ze op zaterdag 6 januari een nieuwjaarsdrink organiseren in de wijk Daelersveld. En op zaterdag 10 februari brengen ze 40 ploegen aan het quizzen in CC De Markthallen. Een vrije gift is ook welkom op rekeningnummer van Kom op tegen Kanker: BE56 7360 3575 6688 met vermelding van 'GIFT' (belangrijk!) en de negencijferige code 340007676. Moedig hen ook zeker aan als je hen ziet lopen in en om Herk-de-Stad, of kom supporteren op 18 maart in Antwerpen!

Wie zijn ze: Alexia Bosmans, Leentje Brockhoven, Annelies Ector, Liesbet Moons, Aurélie Paris, Kim Schepmans en Sara Weerts. Allen hebben ze hun persoonlijke motivatie en reden om kanker klein te lopen.

Meer info op https://www.100kmrun.be/team/ladies-run of volg hen op Facebook: https://www.facebook.com/ladiesontherun3540/

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio