Vakantie

Dit zijn de mooiste kerstetalages op een rijtje

Print
Dit zijn de mooiste kerstetalages op een rijtje

Foto: *

Wie houdt van de uitbundige kerstsfeer met zijn mierzoete kerstdeuntjes doet er goed aan om één dezer dagen naar een grote stad te trekken. Luxewarenhuizen in Parijs, Londen en New York gooiden opnieuw alles in de strijd om de magie van kerst te doen herleven in hun etalages, waardoor een namiddagje windowshopping voor kerstliefhebbers een ware traktatie vormt. Wij verzamelden alvast de mooiste kerstetalages.

Saks Avenue in New York liet zich inspireren door sprookje en bekende prinsessen van Disney, zoals Sneeuwwitje, palmden hun etalages in.

 

The opening of the Saks Fifth Avenue holiday season was amazing. #saksholiday

Een bericht gedeeld door EMS (@emakischramm) op

 

Na het overweldigende succes van vorig jaar met Burberry, ging Harrod's in Londen voor het ontwerp van zijn kerstetalage opnieuw een partnership aan met een groot modemerk. Dit jaar stond het ontwerpersduo Dolce & Gabbana dan ook in voor de etalages.

 

Galeries Lafayette in Parijs hield het eerder ingetogen ...

 

Onvervalste glamour, zo kan je de etalages van Bergdorf Goodman in New York het best omschrijven. Ze lijken wel het toneel voor de film 'The Great Gatsby'

 

 

Niets mis met die onvervalste kerstsfeer, toch? Le Bon Marché in Parijs trapt de feestdagen af met de kerstman in hun aanwezigheid.

In de etalages van de bekende juwelier Tiffany & Co in New York werden de juwelen in een sprankelende wereld ondergedompeld.

 

Our kind of block party. Visit our fantastical holiday windows at our New York flagship store today. #ATiffanyHoliday

Een bericht gedeeld door Tiffany & Co. (@tiffanyandco) op

De etalages van Harvey Nichols kregen een futuristisch discotintje, compleet met meer dan 385 draaiende discoballen, neonverlichting en regenboogkleurtjes.

 

Over 2,000m of sparkly vinyl, 3,555 vinyl stars, 382 rotating mirror balls… #HNChristmas

Een bericht gedeeld door Harvey Nichols (@harveynichols) op

 

Niet te missen