Man (51) vermoord in Neerpelt: “Nog geen verdachten”

Print
Neerpelt -

In Neerpelt is woensdag een 51-jarige man vermoord. Het levenloze lichaam van Nederlander Marcel van Hout werd in de vroege avond gevonden in zijn woning in de Tisselrietweg. Het parket van Limburg meldt dat de man schotwonden vertoonde. Van Hout is al de vijfde Nederlander uit de villawijk die op een gewelddadige manier om het leven is gekomen.

Het parket van Limburg heeft een onderzoeksrechter gevorderd om het overlijden van Marcel van Hout, die geboren werd in Eindhoven, te onderzoeken.” Er zijn nog geen aanwijzingen richting eventuele verdachten. Alle pistes werd open gehouden”, klinkt het. Er wordt vandaag nog een autopsie uitgevoerd op het lichaam van het slachtoffer.

In het belang van het onderzoek kan het parket voorlopig geen verdere commentaar geven.

Plas bloed

Een buurtbewoner reageert geschokt op het nieuws. “De ex-vrouw van het slachtoffer kwam woensdagavond in tranen aangelopen”, klinkt het. “Ze had hem in zijn huis gevonden. Hij lag op de vloer in een plas bloed.”

Volgens de man was er argwaan ontstaan nadat het slachtoffer de hele dag niet op zijn werk was geweest.

Vriendelijke man

Ook andere buurtbewoners kunnen het moeilijk vatten. “Toen we hoorden van dit gruwelijke misdrijf konden we het moeilijk geloven. Hij was zo’n vriendelijke man”, luidt het. “Je kon absoluut niet vermoeden dat iemand hem iets zou willen aandoen. Het is angstaanjagend en verschrikkelijk voor zijn familie.”

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio