Food

Finalisten ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ kondigen grootse plannen aan

Print
Finalisten ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ kondigen grootse plannen aan

Foto: vtm

Daniela en Mitchell, het duo dat het VTM-programma ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ nipt verloor van de barbecue boys Karel en Birger, openen binnenkort een restaurant. Dat krijgt opnieuw de naam Table’O, en zal bestaan uit twee zaken.

“We kunnen al verklappen dat het twee zaken zullen zijn in een prachtig gebouw”, zegt Daniela aan het Laatste Nieuws. “De ene zaak is goed voor dertig couverts, de andere voor veertig à vijftig. De zaak is gelegen in de natuur, een hele mooie locatie in Limburg.” De keuken zal in de lijn liggen van die uit het pop-uprestaurant, maar verwijzen naar kunstwerken is er niet langer bij. Mitchell blijft in de keuken staan, Daniela in de zaal.

Daniela en Mitchell verloren in mei nipt de finale van ‘Mijn Pop-Uprestaurant’, maar maakten er toen geen geheim van dat ze plannen hadden om een eigen zaak uit te bouwen. Dat ze niet wonnen, was bovendien snel vergeten toen Mitchell op zijn knieën ging zitten voor Daniela, dus ondertussen heeft het koppel ook nog een trouwfeest te plannen. “We zouden heel graag in september 2018 willen trouwen. Na de opening van onze zaak gaan we ons huwelijk voorbereiden.”

Niet te missen