Food

Bicky komt met nieuwe Bicky Fish burger

Print
Bicky komt met nieuwe Bicky Fish burger

Het Belgische merk Bicky, bij frituurliefhebbers vooral bekend van de Bicky Burger, komt met iets nieuws: de Bicky Fish, een hamburger met een gepaneerd stukje koolvis tussen.

Net als de klassieke Bicky bestaat de Bicky Fish uit zeven lagen: een sesambroodje, drie Bicky-sauzen (Bicky Hot Sauce, Bicky Dressing Sauce en Bicky Tomato Sauce), schijfjes komkommer, gedroogde uitjes en een stukje gepaneerde Alaskakoolvis.

“Met de lancering van Bicky Fish willen we een belangrijke ontbrekende schakel in ons aanbod aanvullen. Consumenten zijn flexitariërs en wensen vandaag meer diversiteit en keuzemogelijkheden, wat wil zeggen dat ze graag afwisselen tussen vlees, vis en veggie”, legt Jan Liebaut, Marketing Manager Benelux van Bicky uit. “Hier spelen de grote fastfoodketens handig op in met een uitgebreid aanbod. Met de nieuwe Bicky Fish geven we de Belgische frituren nu ook de kans om hun aanbod verder aan te vullen met een visburger en zo opnieuw mensen te spreken die al eens durven weglopen naar de grote ketens.”

Nieuwsgierigen moeten nog even geduld hebben, want de Bicky Fish wordt officieel gelanceerd op de Horeca Expo, vanaf 19 november in Gent.

Bicky komt met nieuwe Bicky Fish burger

Niet te missen