Interieur

Hier komt de eerste flagship store van Flying Tiger in ons land

Print
Hier komt de eerste flagship store van Flying Tiger in ons land

Foto: Linkedin

Flying Tiger telt in ons land ondertussen meer dan twintig winkels, maar een grote flagship store was er nog niet. Maar daar komt wel heel snel verandering in, want vandaag opent die zijn deuren in het centrum van Brussel.

Flying Tiger Copenhagen is een Deense winkelketen die opgericht werd in 1997 en momenteel 800 designwinkels telt over de hele wereld. De betaalbare interieuraccessoires - een groot deel van de spullen kost niet meer dan enkele euromunten - sluiten mooi aan bij de Deense designcultuur, maar de winkel verkoopt ook schoolgerief, knutselspullen, beautyproducten, snoep, thee en zelfs cd’s.

Een formule die aanslaat, want de keten verovert ook ons land in een sneltempo. Vandaag is in Brussel dan ook al de derde winkel opengegaan, maar dit keer gaat het toch om iets bijzonder. Het gaat om een flagship store en wordt dus het paradepaardje van Flying Tiger. De winkel telt twee verdiepingen en bevindt zich in The Mint, het gloednieuwe shoppingcentrum aan het Muntplein in hartje hoofdstad.

 

Niet te missen