Seks & Relaties

Studente 'is 90 kilo kwijt' na date waarop ze walgelijk werd genoemd

Print
Studente 'is 90 kilo kwijt' na date waarop ze walgelijk werd genoemd

Foto: Twitter

De Amerikaanse Miranda Baker zal haar laatste date ongetwijfeld niet snel vergeten, want tijdens van een feestje waar ze samen naartoe gingen, noemde hij haar plots "walgelijk en onaantrekkelijk". Maar daar liet de 18-jarige studente uit Iowa het niet bij en ze deelde op Twitter een foto waarop ze op humoristische wijze 90 kilo was afgevallen. Een foto die al snel viraal ging.

Al vijf weken waren ze aan het daten en ze nam haar nieuwe vriend zelfs mee naar een etentje met haar ouders, maar daar had Miranda Baker ongetwijfeld al snel spijt van. Toen ze na afloop van die lunch nog even langsgingen op een feestje van zijn studentenclub noemde hij haar plots walgelijk en onaantrekkelijk.

Ze verliet vervolgens het feestje. "Een uur later belde hij me en was hij in de telefoon aan het roepen omdat ik hem had verlaten", vertelt de studente. "Ik ga me niet verontschuldigen omdat ik ben weggelopen nadat hij zo'n vreselijke dingen over me zei." En daar bleef het niet bij, want ze nam ook op grappige wijze een beetje wraak op hem.

Succesvol afgevallen

Zo deelde ze op Twitter een voor- en nafoto met daarbij het onderschrift "Nadat ik vorige avond walgelijk werd genoemd, ben ik er succesvol in geslaagd 90 kilo te verliezen". Op de tweede foto is van haar date niets meer te bespeuren, dus als ze het over die 90 kilo heeft, heeft ze het eigenlijk over hem.

In elk geval vonden heel wat anderen het een hilarische reactie op het ongepast gedrag van haar date. Al vlug ging de post viraal en ondertussen werd die al 420.000 keer geliket en mee dan 56.000 keer geretweet.

 

Niet te missen