Interieur

Je hoeft geen kerstboom te hebben om kerst in huis te halen, een ananas volstaat

Print
Je hoeft geen kerstboom te hebben om kerst in huis te halen, een ananas volstaat

Foto: Instagram

Geen zin om een kerstboom te halen, maar wil je toch wat kerstsfeer in huis? Dan kan een ananas misschien wel de oplossing bieden. Op Instagram duiken er in elk geval steeds meer voorbeelden op van het stuk fruit dat met slingers en kerstballen wordt versierd.

Hoewel een kerstboom heel gezellig is, breng het in huis halen van eentje vaak ook heel wat ongemakken met zich mee. Je moet de boom gaan halen, die weer kwijt zien te geraken eenmaal de kerstperiode voorbij is en ook het feit dat de vloer bestrooid ligt met naalden maakt dat heel wat mensen voor een alternatief opteren. Vaak gaat het dan om een exemplaar in plastic of hout, maar wat dacht je van een ananas in de plaats?

Op Instagram duiken er in elk geval al regelmatig foto's op van ananassen die versierd zijn met slingers en kerstballen. Vorig jaar dook het fenomeen al op op Pinterest, maar het lijkt er dus op dat het een trend aan het worden is op andere sociale media. Het lijkt je een goed idee? Hieronder vind je alvast wat inspiratie.

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Patrick (@pigpen710) op

 

Niet te missen