Vakantie

Zoekt er nog iemand een droomjob? Hier krijg je 8.000 euro per maand om een half jaar op vakantie te gaan

Print
Zoekt er nog iemand een droomjob? Hier krijg je 8.000 euro per maand om een half jaar op vakantie te gaan

Foto: isopix

Als je zes maanden lang royaal betaald wil worden om vakantie te vieren in het Mexicaanse Cancun, dan moet je zeker blijven lezen. Een reiswebsite zoekt een ‘Cancun Experience Officer’ die zich zes maanden lang onderdompelt in het plaatselijke toerisme. Het enige wat je moet doen is al je activiteiten delen op sociale media, maar met een piña colada op het strand zitten, telt ook als activiteit.

“We zoeken een spontaan, authentiek en dynamisch individu (of team) om de fantastische vakantiebestemming Cancun te promoten”, zo klinkt het. “Je wordt er voor zes maanden op uit gestuurd om in een van de mooiste plaatsen ter wereld te wonen om verhalen te vertellen in video, fotografie en woorden. Je zal betaald worden om je onder te dompelen in de cultuur, charme en wonderen van Cancun en je ervaringen delen met een wereldwijd publiek.”

De jobinhoud wordt verder nog omschreven als: “slapen in luxueuze bedden, maagdelijk witte stranden bewonderen, 3000 jaar oude piramides beklimmen en de meest benijdenswaardige job ter wereld hebben.”

(lees hieronder verder)

“We kunnen niet wachten om te beginnen aan onze zoektocht naar een CEO (Cancun Experience Officer) om het gezicht en de persoonlijkheid van Cancun te worden, aldus de general manager van cancun.com in een persmededeling.

Als je eenmaal gekozen wordt om de job te doen, krijg je elke maand 10.000 dollar (8.500 euro) en dat voor zes maanden lang. Je verblijft in luxeresorts en krijgt VIP-toegang tot alle clubs en activiteiten die je maar wil. Als dat je in de oren klinkt als een droomvakantie, dan kunnen we je moeilijk ongelijk geven.

Om te solliciteren laad je een video van 1 minuut op op de websiteceo.cancun.com, waar je trouwens ook alle instructies vindt.

Niet te missen