Food

Kopjes met glitterkoffie, nu ook in ons land te drinken

Print
Kopjes met glitterkoffie, nu ook in ons land te drinken

Foto: Instagram

Barista's wereldwijd sloven zich tegenwoordig uit om niet alleen de lekkerste, maar ook de mooiste kop koffie voor je neus te zetten en bij Coffee By Di Bella gaan ze daarin nog een stapje verder. De koffieketen uit Bombay serveert namelijk cappuccino met vooral heel veel glitter. Heel Instagramwaardig allemaal en nu zijn die kopjes ook in ons land opgedoken.

Een koffietrend die ook nog eens flink scoort op Instagram? Bij Coffee By Di Bella doen ze er alles aan om met hun kleurrijke creaties in je feed terecht te komen. De barista's die in de Indiase stad Bombay in de koffiebar werken, gaan daarom aan de slag met flink wat glitter in je cappuccino. Voor alle duidelijkheid, het gaat wel om eetbare glitter en niet om die die je in de knutselwinkel vindt.

Met glitterkoffie zijn we toe aan een van de vele nieuwe koffietrends die de laatste tijd opduiken en Instagram veroveren. Zo waren er ook al de modieuze kopjes koffie, werd de filterkoffie weer helemaal hip en bestaan er zelfs kunstwerkjes met koffie onder de noemer latte art. 

Ondertussen hebben ze ook in Antwerpen de glitterkoffie ontdekt, want daar staat het bij Texas Coffee op de menukaart. Al geven ze er daar de naam 'golden coffee' aan. Goed nieuws dus voor de Belgische koffiefans die ook van glitter en goud houden. 

 

 

 

 

Niet te missen