Vakantie

Dit is het beste plekje in het vliegtuig

Print
Dit is het beste plekje in het vliegtuig

Foto: Shutterstock

Zit jij liever vooraan zodat je zo snel mogelijk het vliegtuig kan verlaten of verkies je een rustig plekje achterin? Hoewel iedereen ongetwijfeld zo wel zijn redenen heeft om een bepaald zitje als zijn favorietje plekje in het vliegtuig te claimen, is een geheime tip van ingewijden altijd welkom. Volgens cabinecrewleden is een plekje achterin de perfecte keuze, omdat die garant staat voor de beste service.

Wil je in het vliegtuig zo comfortabel mogelijk reizen, kies dan een plekje achterin. Dat hebben cabinecrewleden onthuld aan Oyster Magazine. Volgens hen verzeker je jezelf zo van de beste service. Stewardess Annie Kingston verklaart dit als volgt: "De reden hiervoor is eenvoudig. We negeren vaak oproepen van passagiers vooraan in het toestel, omdat we willen vermijden dat een verzoekje om extraatjes van een reiziger vooraan een sneeuwbaleffect teweegbrengt bij andere passagiers."

Volgens het cabinepersoneel kan een grote vraag naar allerhande extraatjes problemen opleveren, omdat vliegtuigen vaak niet beschikken over een voldoende voorraad aan extra kussens, oortjes, alcohol of tandenborstels, vooral op korteafstandsvluchten. "Voor passagiers die achterin het vliegtuig meereizen, maken we sneller een uitzondering", vertelt Annie Kingston nog.
 

 

 

 

Niet te missen