Peperduur maar o zo breekbaar: kersverse eigenaar iPhone X laat smartphone meteen vallen na aankoop

De iPhone X (uitgesproken als ‘tien’ of ‘ten’), is sinds vandaag verkrijgbaar. De Aziaten mochten als allereerste ervaren hoe de nieuwste smartphone van Apple werkt en aanvoelt. Maar dat laatste kan wel eens een serieuze domper zijn. Want deze iPhone die zowel langs de voor- als achterkant uit glas bestaat, gaat sneller stuk dan vorige toestellen.

tisia cannaert

Door het tijdsverschil kwamen de Aziaten als eerste aan de beurt om de iPhone X te kopen. Sommigen schoven urenlang aan om de allernieuwste iPhone te bemachtigen én telden daar ook maar al te graag minimum € 1.159 voor neer. Op social media werd al snel gepronkt met de nieuwe aankoop, maar dat kwam hen soms duur te staan. Sommigen lieten de telefoon vallen waardoor zowel de voor- als achterkant helemaal gebarsten was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Terwijl sommige weenden van verdriet nadat de smartphone kapot was, kochten anderen het toestel net om te testen. Zij wilden zien hoe sterk, of hoe breekbaar, de telefoon was. En we moeten iedereen teleurstellen: een val van ongeveer anderhalve meter hoog, is quasi dodelijk voor de glazen voor- en achterkant. Extra oplettend zijn is dus aangeraden. (tica)