© Shutterstock

Verpleegster deelt haar trucje om huilende baby stil te krijgen

Een baby die niet wil stoppen met huilen bezorgt heel wat jonge ouders slapeloze nachten en grijze haren. Een verpleegster en mama uit Michigan ontdekte heel toevallig een eenvoudig trucje dat een huilende baby na enkele seconden stil krijgt, en deelt de video op Facebook voor andere kersverse ouders.

elvh

Lauren Session, een verpleegster uit Michigan, heeft een dochter van vier. Toen ze na een lange werkshift van 12 uur moest babysitten op haar nichtje van drie weken en ze de huilende baby maar niet stil kreeg, dacht ze terug aan een truc die ze voor haar dochter vroeger vaak had gebruikt.

Stromend water

"Ik ging naar de wastafel in de badkamer, liet de kraan lopen, richtte het hoofdje van de baby naar de kraan toe, bleef haar intussen wiegen en merkte tot mijn grote verbazing dat mijn nichtje bijna meteen stilviel." De constante ruis van het stromende water dempte alle achtergrondgeluiden en kon de baby eindelijk kalmeren.

Lauren deelde de video online en kreeg intussen duizenden dankbare reacties van andere ouders die heel wat slapeloze nachten achter de rug hebben. De video werd ondertussen meer dan drie miljoen keer bekeken en bijna 3000 keer gedeeld.

Niet te missen