Beauty

Je froufrou knippen met hulp van een filmpje op internet, dat kan al eens mislopen

Print
Je froufrou knippen met hulp van een filmpje op internet, dat kan al eens mislopen

Foto: Instagram/ Rerspect My Hair

In tijden waarop je op sociale media duizenden filmpjes vindt om jezelf tot een ware beautyqueen om te toveren, lijkt het kinderspel om perfect voor de dag te komen. Maar soms loopt het ook wel eens een keertje goed fout. Dat ondervond deze vrouw die met behulp van een scheerapparaat een perfecte pony wilde knippen.

Een vrouw liet zich door een beautytutorial inspireren om de perfecte pony te bekomen met behulp van een eenvoudig trucje met een scheerapparaat, maar het resultaat bleek toch niet helemaal aan de verwachtingen te voldoen. In de video houdt de vrouw netjes haar haar bijeen met een kam en gebruikt ze een scheerapparaat om het overbodige haar af te scheren. Zodra ze het resultaat ziet, wordt duidelijk dat haar froufrou te kort is en dat de overgebleven haren alle kanten uitwijzen.

Hoewel het niet echt duidelijk is hoe het resultaat er dan wel uit hoorde te zien, valt uit haar reactie toch af te leiden dat de vrouw niet al te tevreden is met de uitkomst. Zo blijkt nogmaals dat niet alle tutorials zo eenvoudig na te volgen zijn als ze lijken voor de alledaagse leek.

Niet te missen