Vakantie

Deze Nederlandse is razend populair op Instagram en niet alleen door haar mooie reisfoto's

Print
Deze Nederlandse is razend populair op Instagram en niet alleen door haar mooie reisfoto's

Foto: Instagram

De 21-jarige Sterre telt bijna 80.000 fans op Instagram die haar reisavonturen op de voet volgen. Alleen zijn het niet de prachtige locaties die het meeste aandacht trekken, maar wel haar blote billen waar ze telkens mee poseert. Dat doet ze naar eigen zeggen om aan te tonen dat naaktheid niet per se sexy hoeft te zijn.

De Nederlandse Sterre trekt momenteel door Australië en doet dat met de billen bloot voor haar Instagram Naked Travel Girl. Daarbij gaat ze telkens op zoek naar afgelegen plaatsen waar ze volledig een kan zijn met de natuur. En daar heeft ze ook een goede reden voor.

"Naaktheid geeft nog steeds heel wat mensen een ongemakkelijk gevoel", vertelt ze in een interview met Daily Mail. "Het is jammer dat niet iedereen ziet dat naakt zijn ook op een niet-seksuele manier leuk kan zijn. Ik wil met mijn foto's een positieve boodschap verspreiden en de mensen tonen dat naaktheid niet per se met seks te maken heeft en niet raar is."

Ondanks de ontmoetingen met talrijke muggen, enkele uit de kluiten gewassen spinnen en hier en daar een verbaasde voorbijganger heeft ze zich voorgenomen om de wereld te blijven rondreizen en overal zo te blijven poseren. 

 

 

 

Niet te missen