Radio Ariane haalt met Lisa del Bo veel volk naar de woensdagmarkt

Print
Kortessem - Op woensdag 25 oktober verzorgde lokale radio Ariane live-uitzendingen vanuit de woensdagmarkt te Kortessem. Lisa Del Bo kwam langs voor een radio-interview. Naar schatting kwamen 60 à 70 sympathisanten naar dit evenement.

Om haar wekelijkse markt op woensdagnamiddag te promoten en te ondersteunen, betrekt de gemeente de plaatselijke handelaars, de cel lokale economie, maar ook het verenigingsleven. Om de veertien dagen is er extra activiteit op de markt.
Deze week verzorgde de lokale radio Ariane live-uitzendingen vanaf het centrum van Kortessem. De sympathieke Lisa Del Bo uit Mopertingen-Bilzen kwam langs voor een interview. Dit trok extra bezoekers naar de wekelijkse markt.
Zeker dit jaar heeft Lisa Del Bo een sterke band met Kortessem. Zo trad het kinder- en jeugdkoor Arsis uit Kortessem tijdens de Virga Jessefeesten samen met Lisa Del Bo op in het kerkconcert ‘Tekens van hoop’. Deze samenwerking resulteerde ook in de uitgave van een mini-album ‘Kinderen van de hoop’. Arsis zal dit jaar ook zingen op het kerstconcert van Lisa Del Bo, op 22 december in Schoonbeek-Beverst.
Voor en na het interview nam Lisa del Bo ruim de tijd voor haar fans, voor een babbeltje en een foto.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio