Mode

Zo draag je een ripped jeans in de herfst

Print
Zo draag je een ripped jeans in de herfst

Foto: Kocca

Een ripped jeans blijft een essential voor wie een dosis ‘stoer’ in haar kleerkast kan gebruiken. Al een enorme hit dit voorjaar, maar ook dit seizoen is deze denimvariant here to stay. Zo draag je een ripped jeans in de herfst!

Warm blijven doe je zo 

Natuurlijk zijn blote knieën geen goed idee tijdens herfstige grillen. Hou je benen warm met een panty in een opvallende kleur, matching met de rest van je outfit. Een donkere jeanswas kan je met alle mogelijke kleuren combineren, een lichtere staat beter met zachtere kleuren.

Op zoek naar een stoere outfit met punk invloeden? Combineer je ripped exemplaar met een zwarte fishnet panty voor een edgy look. Kies je toch voor basic zwart, kies dan voor panty die nét niet opaque is. Laat zien wat voor vlees je in de kuip hebt (letterlijk dan)!

 

Perfect te combineren met je herfstgarderobe

Een ripped jeans is net zo veelzijdig als alle andere jeansstukken. Combineer met een oversized trui, beanie en enkellaarsjes voor een stoere herfstlook. Of kies voor een stijl clash met een lange camelkleurige jas en witte sneakers. Liever een classy alternatief? Een witte blouse met tweed blazer, poncho of leren jasje laat je ripped jeans volledig tot zijn recht komen en is 100% herfstproof.