Ook Ter Heide steunt Levensloop in Genk

Print
Genk - Vorig weekend vond in Genk de Levensloop plaats met maar liefst 182 ploegen, en dat was het meeste van alle Levensloop-acties in België. Het werd een gigantisch succes dat maar liefst 234.000 euro opbracht, gerealiseerd door 6.700 deelnemers en 211 vechters. Dit wijst zeker ook op een zeer actief verenigingsleven in Genk, waarbij men niet aarzelt de handen uit de mouwen te steken om zich ergens achter te zetten.

Ter Heide nam deel met een team bestaande uit meer dan 80 wandelaars, met zowel personeelsleden, gasten als vrijwilligers en sympathisanten. Op die manier wisten ze ook een mooie bijdrage van 1.250 euro bij elkaar te halen. Tevens verkochten ze meer dan 400 heideplantjes voor dit goede doel.

Mooi dat Ter Heide ook zo'n grote groep deelnemers wist te mobiliseren. Het was trouwens de eerste instelling voor mindervalidenzorg die meedeed aan Levensloop en daarop kregen ze alleen maar positieve reacties. Alles werd dan ook in goede banen geleid door het harde werk van Ter Heide-ploegkapitein Sander Baerts, bijgestaan door Diane, Guy en Bart.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio