Geslaagde tweedehandsbeurs van Gezinsbond Dilsen-Stokkem

Print

Foto: Diane Pannemans

Lanklaar

Dilsen-Stokkem - Op 15 oktober kon je in de Vrietsel in Lanklaar weer veel mooie kinderartikelen kopen en verkopen tijdens de tweedehandsbeurs voor baby- en kinderartikelen van de Gezinsbond Dilsen-Stokkem.

Met 84 standhouders mogen we alweer spreken van een groot succes.
Er werden heel wat kinderspullen tentoongesteld. Van kleding tot buggy’s, bedjes, parken, fietsjes, speelgoed, enz. Kortom, een enorme keuze aan mooie tweedehandsspullen. We mochten ook dit jaar een groot aantal bezoekers verwelkomen wat natuurlijk heel belangrijk is voor de verkopers. Tussendoor kon je genieten van een tasje koffie, frisdrank, lekkere broodjes, vlaai en verse soep in de cafetaria. We kunnen alweer terugblikken op een geslaagde activiteit met dank aan de vele vrijwilligers die hun tijd en energie hebben gestoken in deze organisatie.
Op het einde van de beurs deden we een oproep naar de standhouders om gratis speelgoed te doneren aan de Maasschakels die kansen biedt aan mensen die uitsluiting ervaren door armoede of afkomst. Er werd heel wat speelgoed opzijgezet waardoor de medewerkers van de Maasschakels ook sinterklaascadeautjes kunnen voorzien voor deze gezinnen. Bedankt hiervoor aan alle standhouders voor deze gulle giften.
Heb je nog interesse om spulletjes te verkopen of te kopen? Op www.gezinsbond.be kan je terecht voor een overzicht van alle tweedehandsbeurzen in de buurt georganiseerd door de Gezinsbond.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio