Jeugdvoorstelling K Heers VV

Print
Heers - Zondag 15 oktober werd onder een stralende hemel de jeugd van K Heers VV voorgesteld. Jeugdcoördinator Steven Tuts had samen met zijn bestuursleden de spelers en hun ouders opgetrommeld voor dit jaarlijks plechtige moment.

Van de kleuters, over de U11 tot de U17. Alle jeugdspelers waren op de afspraak. Even zwaaien naar mama en papa, een knuffel van oma en opa in ontvangst nemen en dan stoer met de coach en de afgevaardigde poseren voor de officiële foto.

Het A-elftal van Heers VV doet het op dit moment uitstekend. Het team van Jurgen Neven staat na 7 speeldagen samen met Kesselt aan de leiding. De gemiddelde leeftijd van het A-elftal situeert zich rond de 22 jaar. Hét bewijs dat de jeugd in Heers alle kansen krijgt.

Heers VV telt 205 leden, bestuursleden, afgevaardigden en coaches inbegrepen. Slechts 2 spelers zijn ouder dan 30 jaar, 163 spelers zijn jonger dan 30 jaar en 60% van het aantal leden zijn jeugdspelers.

Veel van de jeugdspelers zijn zich nu al aan het voorbereiden op de Halloweentocht die doorgaat op 31 oktober 2017. Afspraak op de terreinen van Heers VV.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio