Zaal Lindehof Gelinden uitgerust met nieuwe keuken

Print

Foto: Gilbert Vanstapel

Gelinden

Sint-Truiden - Op vrijdag 6 oktober vond de officiële inhuldiging van de nieuwe keuken in zaal Lindehof plaats. Jaren geleden was het voor het bestuur duidelijk dat de oude keuken dringend aan vervanging toe was. Omwille van administratieve moeilijkheden, waar het bestuur geen invloed op had, heeft de realisatie een aantal jaren vertraging opgelopen. Uiteindelijk mag het resultaat wel gezien worden: een inrichting die voldoet aan de hedendaagse normen van hygiëne en comfort. Verenigingen en privéhuurders krijgen zo een infrastructuur om hun kookkunsten te laten schitteren.

Dank aan het gemeentebestuur van Sint-Truiden om dit project op te nemen in het subsidiepakket, dat ter beschikking gesteld wordt aan de verenigingen. Mevr. Veerle Heeren, burgemeester, en mevr. Hilde Vautmans, schepen van de stad en dorpsgenoot, werden maar al te graag bereid gevonden het “lint” door te knippen.
Heel veel dank aan de vele vrijwilligers die – soms in barre omstandigheden – het mogelijk gemaakt hebben alles tot een schitterend geheel te maken. Dank aan de mannenkookclub “Mannen van Gelenge”, die instond voor de heerlijke hapjes tijdens de openingsreceptie.

Op zondag 5 november, van 10.00 tot 13.00 uur, bieden we alle geïnteresseerden de gelegenheid om een kijkje te komen nemen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio