OCMW sluit campagne 'Vind jezelf oké' af met film-en verwennamiddag

Print
Hoeselt - Dinsdag 17 oktober waren 25 deelnemers van de partij in het OCMW-zaaltje voor een gezellige filmnamiddag 'The Intouchables' . De medewerkers van het dienstencentrum en sociale dienst verzorgden een verwelkoming met glaasje fruitsap en kleine versnaperingen alsook de koffiepauze met vlaai. Als afsluiter kregen onze gasten nog een goodiebag, gevuld met leuke verrassingen.

Het OCMW heeft met de campagne 'Vind jezelf oké' een link gemaakt tussen de Week Geestelijke gezondheid en de Werelddag armoede.Tijdens de campagne werd aandacht gevraagd voor mensen die psychisch kwetsbaar zijn of dat nu is omwille van hun gezondheid/psychische problemen/financiële toestand of familiale situatie.Het Dienstencentrum, de sociale dienst alsook de buitenschoolse kinderopvang werkten samen een aantal acties uit. In samenwerking met de Bibliotheek werd o.a. een info- en boekenstand ‘Vind jezelf oké’ opgesteld in de inkomhal en wachtzaal van het OCMW. Verder gebruikten we de affiche- en promotiematerialen samen met de blitse emo buttons vanuit de Provincie. Twaalf verschillende buttons met 12 verschillende emoties, gaande van verdrietig, boos tot hoopvol en tevreden. Bezoekers mochten naar persoonlijk aanvoelen zo’n gratis button opspelden. Bedoeling was om na te denken en te praten over gevoelens.De campagne werd afgesloten op dinsdag 17 oktober, Werelddag tegen Armoede. Aan het OCMW-gebouw werd het symbolisch wit laken met knoop uitgehangen.
Verder was er die namiddag ook een film- en verwenmoment voor onze bezoekers van het OCMW-Dienstencentrum. De kindjes van de Buitenschoolse kinderopvang Dol-fijn kregen een gratis cakeje mee samen met een begeleidend briefje.Een geslaagde campagne waar we met trots op kunnen terugblikken!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio