Celebs

Stopt Meghan Markle binnenkort met acteren?

Print
Stopt Meghan Markle binnenkort met acteren?
De Amerikaanse actrice Meghan Markle staat volgens de Britse roddelpers op het punt om haar rol in ‘Suits’ op te geven. De reden? De 36-jarige brunette zou zich in de toekomst volledig willen toeleggen op haar activiteiten als royal, samen met haar vriend prins Harry.

Volgens The Daily Star Sunday zullen Meghan Markle en de Britse prins Harry hun verloving nog voor Kerstmis aankondigen. Dat zou volgens het blad betekenen dat de actrice het succesvolle ‘Suits’ zal verlaten. Naar verluidt zou ze reeds aan de producers hebben gezegd dat ze niet meer in de huid van haar personage Rachel Zane wil kruipen in het achtste seizoen, dat volgend jaar in première gaat.

“Meghan weet dat ze niet tegelijk kan acteren en prinses kan zijn en wil haar acteercarrière daarom opofferen. Ze houdt enorm van haar liefdadigheidswerk en wil haar initiatieven binnen dat domein opdrijven als ze lid wordt van de koninklijke familie”, aldus een bron.

Dit gerucht komt net nadat de Daily Mail schreef dat prins Harry en Meghan Marke druk op zoek zijn naar een eigen stekje. Het koppel lijkt veel interesse te tonen in luxueuze panden in de Cotswold hills in Oxfordshire. Dat is opvallend, want als kind bracht de prins hier veel tijd door. Zijn vader Prins Charles woont immers nog steeds in het befaamde Highgrove House in de heuvelachtige streek.
 

Niet te missen