Celebs

Kate en William onthullen geboortemaand derde kindje

Print
Kate en William onthullen geboortemaand derde kindje

Foto: Photo News

Prins William en zijn zwangere vrouw Kate Middleton hebben zopas onthuld in welke maand ze hun derde kindje zullen verwelkomen. Prins George en prinses Charlotte krijgen er een broertje of zusje bij in april volgend jaar.

“Koninklijke hoogheden de hertog en hertogin van Cambridge bevestigen met grote vreugde dat ze een kindje verwachten in april 2018”, staat er te lezen op het officiële Twitteraccount van Kensington Palace. Dat betekent dat Kate Middleton op dit moment tussen de drie en vier maanden zwanger is. Goed nieuws, want na het eerste trimester zwakt hyperemesis gravidarum - de extreme misselijkheid die Kate opnieuw trof - gewoonlijk af.

Eerder zei verloskundige W. Parewijck van de Vrouwenkliniek, verbonden aan het universitair ziekenhuis in Gent, dat het kwaaltje niet voorkomt in het tweede en derde trimester van een zwangerschap. “Na twaalf weken hebben zwangere vrouwen het ergste achter de rug. Je hebt vrouwen die hun hele zwangerschap ongemakkelijk zijn, maar dan is er geen sprake van hyperemesis gravidarum”, klonk het in 2014 in Het Nieuwsblad.

Niet te missen