Willy Sommers gehuwd zonder huwelijkscontract: “Goed gedaan, Cindy!”

Print
Willy Sommers gehuwd zonder huwelijkscontract: “Goed gedaan, Cindy!”

Foto: vtm

Toen Nathalie Meskens en de tv-ploeg van VTM-programma ‘De Laatste 24 Uur’ bij Willy Sommers kwamen aankloppen, besloot de 65-jarige zanger met zijn Cindy (41) in het huwelijksbootje te treden. Zonder trouwfeest, zonder ringen, maar ook zonder huwelijkscontract, zo schrijft Dag Allemaal. En daar komen heel wat gemene commentaren op.

Niemand wist van iets. Toch bekokstoofde Cindy samen met Nathalie datgene wat ze nog wou doen als het de laatste 24 uur van haar leven waren: een trouwpartij. Het moest allemaal snel gaan en in een mum van tijd moest het hele gebeuren geregeld zijn. Toch was het bittere ernst. De kinderen werden van school gehaald, iedereen werd geschminkt en aangekleed en de burgerlijke trouwplechtigheid werd binnen de 24 uur voltrokken voor de camera’s aan kasteel Gravendorf in Dworp.

Maar er was geen tijd meer om een huwelijkscontract af te sluiten. En dat levert Cindy heel wat zure opmerkingen op vertelt ze aan Dag Allemaal: “Ach ja, dat zeggen ze natuurlijk: ‘Ge hebt dat goed gedaan, jong! Ge hebt goed aan uw eigen gepeinsd!’ Dat heb ik al een paar keer gehoord. Maar ik lig daar niet wakker van. Ik antwoord daar zelfs niet op. De erfenis en zo, dat was allemaal al geregeld bij de notaris. We hebben samen twee kinderen, hé. En Annemie (de dochter van Willy uit zijn vorige relatie, red.) is er ook.”

Het geld van Willy is nu natuurlijk wel ook volledig van haar. “Dat is een feit”, zegt de zanger tegen Dag Allemaal. “En net daar is ’t bij een scheiding altijd grote ambras over. Maar over financiële zaken hebben wij nooit een discussie hoor. Ik ben er wel zeker van dat Cindy en ik samen blijven. Ik ben oud en wijs genoeg om geen domme dingen meer te doen.”