Vakantie

Nu kan je niet enkel meer met een tent aan een meer kamperen, maar ook erop

Print
Nu kan je niet enkel meer met een tent aan een meer kamperen, maar ook erop

Foto: Smithfly

Een camping aan een idyllisch meer of een rustig kabbelende rivier is vaak een uitverkoren locatie voor heel wat kampeerders, maar wat zouden die ervan vinden om eens op het water hun tent op te trekken? Dankzij de Shoal Tent is het in elk geval mogelijk geworden.

Het Amerikaanse outdoorbedrijf SmithFly heeft met de Shoal Tent een bijzondere tent gelanceerd. Het gaat in feite om een luchtmatras met daarbovenop een tent zodat je letterlijk kan kamperen op het water. Overdag kun je zo vrolijk ronddobberen en aan de uiteinden van de tent zijn er lussen bevestigd waarmee je die 's nachts kunt vastmaken aan de oever.

Wie liever niet aanmeert, kan een kano of paddleboard meenemen om zo het vaste land te bereiken. Bovendien kan je met tot vier mensen in de tent overnachten die volledig waterdicht is. Het ding weegt om en bij de 22 kilo en is dus ook helemaal niet zo zwaar. Geïnteresseerden kunnen de Shoal Tent alvast bestellen, want het item wordt pas echt gelanceerd in december of januari. Momenteel kun je al intekenen en dat voor een bedrag van ongeveer 1.080 euro.

Niet te missen