Beauty

Inspiratie nodig voor Halloween? Deze make-upartiesten hebben er in overvloed

Print
Inspiratie nodig voor Halloween? Deze make-upartiesten hebben er in overvloed

Makeupmouse / La Snika

Als je op 31 oktober Halloween viert, wordt het stilaan tijd om na te denken over je look. Nog geen idee, dan kan je deze Instagram-accounts van make-upspecialisten volgen om een van hun gruwelijke make-overs na te bootsen.

Federica Ricci noemt zichzelf La Snika op Instagram en maakt een kunstwerk van haar gezicht .Van optisch bedrog tot dé gruwelsensatie van het moment Pennywise: ze kan het allemaal.


Je oog als klok of als spin? Of een gigantisch mond in plaats van ogen en een neus? Dan moet je voor een tutorial bij de Britse Zoe zijn.


De Schotse Erika Marie pakt haar horrorlooks heel kunstig aan, zo is ze een kei in valse blauwe plekken creëren en zochzelf te transformeren tot zombie. Haar Instagram staat in deze tijd van het jaar vol griezelige maar stijlvolle kiekjes.


Halloween, dat is niet alleen bloed en gapende wonden op je gezicht schminken maar ook stijlvolle maskers met een duister tintje zoals Vanessa Davis, die zichzelf toegespitst heeft in skeletten.


Mag het allemaal een tikkeltje meer sciencefiction zijn , dan doet de Chileense Fernanda van amper achttien jaar je van de ene verbazing in de andere vallen.


De naam van de Amerikaanse Lauren Beckman moet je onthouden als je te vinden bent voor de betere looks als heks, pompoen of clown.


Ellie is ook een Schots talent dat heel wat in petto heeft voor dames die zich wel willen opmaken voor Halloween, maar voor wie het niet te gruwelijk moet. Want een Halloween look, die mag ook best sexy zijn.

 

Een bericht gedeeld door Ellie H-M (@ellie35x) op


Een groots effect met weinig middelen? De looks van de Britse Heather Moorhouse zijn met een beetje geduld makkelijk na te maken.

Niet te missen