© BELGAIMAGE

Satudarah-lid ernstig mishandeld op clubavond in Weert

De politie is op zoek naar de daders van een ernstige mishandeling van een Satudarah-lid. Vermoedelijk is hij op een clubavond afgelopen maart in Weert aangevallen.

De Limburger

Daarna is hij met ernstige verwondingen bij het ziekenhuis in zijn woonplaats Geldrop afgeleverd. Het slachtoffer lag enkele dagen in coma maar wilde nadat hij was ontwaakt niet vertellen wat er met hem was gebeurd.

De politie hoopt dat clubleden hun zwijgplicht willen doorbreken.

© Politie

Opsporingslijst

In Opsporing Verzocht maakte de politie dinsdagavond ook bekend dat een van de oprichters van de motorclub op de nationale opsporingslijst is geplaatst. Verdachte Michel Boer (52) is een van de vier mannen die aan het hoofd staat van de motorclub. Samen met de drie anderen verdenkt de politie hem ervan leiding te geven aan een criminele organisatie die zich schuldig heeft gemaakt aan afpersing, geweld, wapenbezit en drugshandel.

Paul M.

Eind september werden de kopstukken Angelo M. (40) uit Tilburg, Xanterra M. (43) uit Tilburg en Paul M. (48) uit Maastricht aangehouden. Zij zitten nog vast. Michel Boer was toen niet op zijn verwachte verblijfplaats en heeft via zijn advocaat aan de politie laten weten dat hij niet van plan is om zich over te geven. Het was voor de politie reden om hem dinsdagavond met naam en foto te tonen in Opsporing Verzocht. De politie waarschuwt dat de verdachte vuurwapengevaarlijk is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer