Limburgs koppel besteelt mannen tijdens seksafspraakjes

Print
Limburgs koppel besteelt mannen tijdens seksafspraakjes
Kortessem -

Een 38-jarige vrouw uit Kortessem kreeg donderdag voor de correctionele rechtbank in Tongeren een celstraf van 18 maanden met uitstel nadat ze samen met haar vriend verschillende mannen bestal tijdens seksafspraakjes. Ze lokte de slachtoffers via schunnige sms’jes op een TMF-chat. Terwijl zij met de slachtoffers in bed dook, haalde haar partner de portefeuilles leeg. Hij verdwijnt 30 maanden achter de tralies.

Het koppel beraamde een plannetje om wat geld bij te verdienen aangezien ze naar eigen zeggen maar moeilijk rondkwamen met hun ziekte-uitkering van 900 euro per persoon. De vrouw bood zich aan via TMF-chatboxen op televisie en probeerde mannen tot bij haar thuis te lokken voor een uurtje plezier. Ze sprak tot vijf keer per week af en verdiende zo’n honderd euro per keer. “Maar uw dates brachten precies niet voldoende op”, haalde de rechter uit tijdens het verhoor. Wanneer de vrouw haar klanten verwende, haalde haar vriend de portefeuilles van de mannen leeg. Het ging telkens om bedragen tussen 20 en 150 euro.

Beschaamd

Een man stelde zich burgerlijke partij en krijgt een bedrag van 550 euro toegekend. Dat de slachtoffers zich kenbaar maakten, was volgens de procureur niet evident. “Ze wisten dat de slachtoffers te beschaamd zouden zijn om aangifte te doen. Het is een erg laffe manier om die mannen te bestelen.”