© Photo News

© Photo News

© Photo News

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Koningin Mathilde maakt indruk in Luxemburg

Koning Filip en koningin Mathilde zijn op bezoek bij de Luxemburgse staatshoofden. Onze koningin droeg woensdag een wikkeljurk met opvallende print, die door de Britse krant Daily Mail werd geprezen. Ook de relaxte houding van het koningspaar en hun zichtbare affectie viel de Britse media op. Die staat in een schril contrast met de gereserveerde houding van de Britse koninklijke familie die in het openbaar nooit een blijk van genegenheid mag geven.

VVA

Het Belgische koningspaar werd op woensdag door groothertog Henri en groothertogin Maria Theresa ontvangen in Neumünster Abbey in Luxemburg. Voor deze informele samenkomst droeg koningin Mathilde een klassieke wikkeljurk met gouden en rode print, een paar huidskleurige pumps en een bijpassende clutch, die door de Britse krant Daily mail goed gesmaakt werd.

 

Koning Filip en koningin Mathilde leken de hele dag in opperste stemming te vertoeven. Zo werden ze gefotografeerd terwijl ze arm in arm door het park liepen en tijdens een fotomoment legde koningin Mathilde haar hand liefdevol op de schouder van haar echtgenoot. Ook dit viel de Britse media op. Leden van de Britse koninklijke familie zal je dit nooit in het openbaar zien doen. Zij mogen immers geen enkele blijk van affectie tonen in het openbaar.