© Raymond Lemmens

‘De Goei Goesting’ heropent de deuren na 6 maanden sluiting: “Wij willen de klanten blij maken”

Horeca-ondernemer Dirk Hendrickx sluit na amper 6 maanden zijn nieuwe concept ‘Unico Gastrobar’. De man ruilde zijn succesrestaurant ‘De Goei Goesting’ in maart van dit jaar in voor de cocktailbar, maar keert nu toch terug naar zijn roots.

lmas

Dirk Hendrickx deelde het goede nieuws van de heropening op Facebook. “Op 12 maart sloten we door samenloop van een aantal factoren, na 15 jaren de deuren van ‘De Goei Goesting’ om met veel energie een nieuw verhaal, een nieuwe uitdaging te starten nl. ‘Único Gastrobar’”, klinkt het. “Nu, na goed 6 maanden hebben we besloten om ‘Único’ te zien als een overgangsperiode, waarin we in onze mooie, gezellige cocktailbar heel wat leuke zomeravonden hebben mogen beleven, maar waar spijtig genoeg Hasselt niet klaar voor is… Tenminste geen 6 dagen in de week.”

Vernieuwde team

Hendrickx besloot om de klanten dan maar te geven wat ze willen, namelijk de heropening van zijn succesrestaurant. “Door de vraag van zovele vrienden en klanten die verloren liepen de afgelopen maanden, hebben we besloten om ‘De Goei Goesting’ terug open te doen. ‘De Goei Goesting’, ‘L’Aperi vino’ en ‘Buon’Eatalia’ worden terug 3 gescheiden zaken met elk hun eigen, specifieke keuken en eigenheid. ‘De Goei Goesting’ wordt terug zoals weleer, de gezellige brasserie met de lekkere Frans-Belgische keuken en de befaamde kleine degustatiegerechtjes.” De ondernemer eindigt zijn post met een boodschap voor de klanten: “Wij weten dat we met deze switch heel veel mensen ontzettend blij maken en dat wij met ons vernieuwde team er weer helemaal klaar voor zijn.”

‘Único’ sluit zijn deuren op 16 oktober. Een dag later zal ‘De Goei Goesting’ heropenen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio