Soulmate van Daniël Verstappen valt in de smaak bij het publiek

Print

Foto: Edgard Bronckaers

Maaseik - Pianist & componist Daniël Verstappen stelde zondag 24 september zijn nieuwe single “Soulmate” voor. ST-Promotions en D&V Music organiseerde dit exclusief event bij hotel Van Eyck te Maaseik. Het was niet zomaar een release, want voor deze single werd een spectaculaire videoclip gecreëerd in de Franse tuinen van Hotel Ter Hills te Maasmechelen door een Internationaal topteam. Bovendien bracht Daniël een showcase met nieuwe nummers. Het talrijk aanwezig publiek kreeg als verrassingsact een optreden van zangeres Lotte Ramakers en violist Yannick Swennen. Zij brachten een nieuw geschreven nummer van Daniël, waar zang en viool in voorkomt.

Na een kleine receptie werden de gasten door de hostessen van ST-Promotions naar hun plaatsen begeleid. In een volle zaal was de eerste rij voorbehouden voor Linda (danseres ST-Promotions), Mevr. Bosch (hotel Van Eyck) en Mevr. Guerra (Manager en Moderator van het Event).Daniël Verstappen bracht een mini concert afgewisseld met een vraaggesprek tussen Eva en de danseres van de clip, Stacy van ST-Promotions en de makers van de clip. Ook Daniël mocht antwoorden op de vragen van Eva. De kers op de taart was de akoestische versie van ‘Soulmate’ en de videoclip, die werd opgenomen in de Franse tuinen van Hotel Ter Hills te Maasmechelen.Vrijdag 29/09 komt de videoclip uit op YouTube. De single is vanaf 20/10 verkrijgbaar op alle mogelijke online stores ter wereld!Tijdens de after-party hoorde men alleen maar positieve reacties. Volop positieve energie voor een geslaagd project, gesteund door een fantastisch team.

Wie is Daniël Verstappen? Daniël Verstappen (27), afkomstig uit Dilsen-Stokkem, behaalde zijn Masterdiploma aan het Lemmensinstituut te Leuven voor piano & contrabas. Vanaf zijn 19e toerde Daniël door heel Europa met o.a. The Night of the Proms, Brussels Philharmonic, Hooverphonic, Bocelli, Ennio Morricone en meerdere wereldartiesten en componisten van deze tijd.De maintrack “From The Heart” uit zijn eerste album raakte meteen vele harten, het startschot van zijn carrière vorig jaar.Daniël Verstappen: "Ik wil met mijn muziek ook een jong publiek bereiken door een cross-over te maken tussen klassieke muziek en elektronische klank en van deze tijd. Ik wil door muziek, mensen samenbrengen, Music connects people!”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio