Omstreden datingsite voor studentes en rijke mannen strijkt neer in Brussel

Print
Omstreden datingsite voor studentes en rijke mannen strijkt neer in Brussel

Foto: YouTube

Het begin van het nieuwe academiejaar is volgens de zakenman Sigurd Vedal (46) het ideale moment om zijn omstreden datingwebsite voor studentes en rijke mannen te lanceren. Maandag startte het team achter de website RichMeetBeautiful dan ook met een grootschalige reclameactie in Brussel.

De campagne richt zich eerst op de Brusselse universiteiten. Binnen enkele weken zou het reclameteam ook andere studentensteden beginnen aandoen. Vedal verwacht dat tegen eind 2018 zo’n 300.000 Belgen lid zullen zijn van zijn datingwebsite. “Tot nu toe is 75% van alle registraties van vrouwen en 25% van mannen. 68% van de aanmeldingen zijn vrouwelijke studenten tussen 18 en 26 jaar. Bij de mannelijke aanmeldingen draait de gemiddelde leeftijd tussen de 40 en 59 jaar.”

Op RichMeetBeautiful ontmoeten rijke ‘sugardaddy’s’ knappe studentes. “Studeren is niet goedkoop, daarom moeten veel studenten een lening aangaan om hun studies te betalen. Maar het lijkt erop dat de huidige generatie studenten het niet erg vindt om op een andere manier financiële steun en begeleiding te vinden”, liet de site al weten.

“We zijn nu op straat met onze nieuwe campagne voor studenten tussen 18 en 26 jaar in Brussel. België is een van onze top 5 markten die met massamarketing moet worden aangepakt. Ons onderzoek toont aan dat er een grote vraag is naar Sugardating in België. De komende maand rijden 10 auto’s rond naar alle belangrijke onderwijsinstellingen, eerst in de Brusselse regio en dan breiden we uit naar alle grote steden. Binnen 2 weken vlieg ik naar België om persoonlijk de komende massamarketing op te volgen via radio, tv, online, enz.”, zegt CEO Sigurd Vedal.

Video: YouTube