Chiro As-Niel houdt succesvolle 22ste My Way Party

Print
As - Zoals gewoonlijk regelde Chiro As-Niel dit jaar weer een ongelooflijk feestweekend in het centrum van As. Met de My Way Classic en de My Kids Way zag het feestprogramma er goed uit voor jong en oud.

Op vrijdag begon het weekend met een spetterende My Way Classic. De 30+-fuif was een groter succes dan de vorige editie:  de tent stond vol en de sfeer zat er dik in. Op zaterdagnamiddag was er de My Kids Way, een coole kinderfuif. Tijdens deze fuif werd er gedanst op muziek van Chiro-DJ Bram. Ook het springkasteel en de schminkstand waren een groot succes.

Tot slot was er de 22ste editie van de My Way Party op zaterdagavond. De twee tenten op het kerkplein van As waren volledig gevuld voor deze fuif. Er waren vele feestgangers aanwezig van over heel Limburg en zelfs daar voorbij. De tweede DJ-Contest werd dit jaar gewonnen door Kenvi. Hij mocht dan ook de fuif openen in de grote tent. Naast hem stonden een aantal andere DJ-talenten zoals Don John, Lisa Smolders, Clubkillerzz, Men of Apollo en The Bobmeister.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio