Seks & Relaties

Intieme foto's laten niemand onberoerd: "Dat is echte liefde"

Print
Intieme foto's laten niemand onberoerd: "Dat is echte liefde"

Foto: Facebook Wolf & Rose Photography

Omdat Stephanie en Arryn zich hadden verloofd, beslisten ze om dat te vieren met een intieme fotoshoot. Tijdens de shoot gingen ze bijna naakt. De fotografe postte de foto's op Facebook en daar maken ze heel wat los. "Dat is pas echte liefde", luiden de commentaren.

Fotografe Bria Terry is bevriend met het koppel en nam uitgebreid de tijd om Stephanie en Arryn na hun verloving te fotograferen. Tijdens de shoot ging het verliefde koppel bijna naakt en zo kregen de foto's een heel intiem karakter.

De fotografe zette de foto's op Facebook en daar maakten ze meteen heel wat los. "Dat is pas echte liefde", luiden de commentaren. Heel veel mensen liken en delen de foto's omdat ze het fantastisch vinden hoe die twee jonge mensen helemaal zichzelf durven zijn. Sommigen reageren ook op het feit dat Stephanie een prachtige plussize vrouw is, zonder het van de daken te schreeuwen. 

De foto's hebben het koppel zelf ook een boost gegeven. "Ik weet nog dat ik op de middelbare school in de spiegel keek en niet begreep waarom mijn buik er niet normaal uitzag", reageert Stephanie. "Met de jaren ben ik mezelf steeds meer gaan accepteren. Maar toen ik deze foto’s zag was ik zo verbaasd. Ik zie er zo zelfverzekerd en verliefd uit."


Niet te missen