Hondenschool De Kriekel organiseert Kriekelcup

Print

Foto: Larissa Meyskens

Lillo

Houthalen-Helchteren - Op zaterdag 9 september organiseerde hondenschool De Kriekel haar jaarlijkse Kriekelcup.

De Kriekelcup is een plezante wedstrijd die uit een aantal proeven bestaat, zowel voor leden als voor sympathisanten. In de voormiddag maakten de deelnemers met hun hond samen een wandeling in de buurt. 's Namiddags vonden er allerlei spelletjes plaats waarin ze samen met hun hond het beste van zichzelf gaven. Ook was er een schriftelijke proef die de kennis van de deelnemers testte.

De dag werd afgesloten met een eetfestijn. Chefkok Willy Van Miegroet zorgde samen met zijn kriekeldames voor een 4-gangenmenu. Tijdens het eetfestijn werden ook de drie prijzen van de Kriekelcup uitgereikt. De clubkampioen van dit jaar werd Reinhilde Custermans met haar chihuahua Djengo. Zij nemen de wisselbeker mee naar huis. De prijs voor beste puppy ging naar Elise Van de Haterd met haar Australische herder Pixy. Joris Willems won met zijn jack russell Mats de prijs voor beste handler, degene die het beste met zijn hond werkt.

Voorzitster Rita Pluymers dankte iedereen die aanwezig was. Uiteraard volgde er ook een dankuwel aan iedereen die geholpen heeft.

Foto's: Leden van HC De Kriekel


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio