Beauty

Natalie Portman brengt ode aan de liefde voor Dior

Print
In de meest recente campagne voor het parfum Miss Dior raakt Natalie Portman verwikkeld in een passioneel en heftig liefdesverhaal. Op de tonen van Sia's Chandelier verbeeldt de topactrice op een heel krachtige manier alle emoties die met verliefdheid gepaard gaan.

Natalie Portman is het gezicht van Christian Dior's Miss Dior sinds 2010. Deze nieuwe campagne is meer dan ooit een ode aan de liefde.

In de video speelt Portman een heel sterke en elegante vrouw die verwikkeld raakt in een passioneel en heftig liefdesverhaal. Op het einde kijkt ze in de camera en vraagt ze aan de kijker: "En jij, wat zou jij doen voor de liefde?" 

"Miss Dior stond altijd al symbool voor een heel krachtige en zelfzekere vrouw en ik denk dat deze nieuwe campagne dat aspect heel goed belicht. Het gaat over een meer rebelse kant van de liefde", vertelt Natalie Portman op de voorstelling van de campagne. 

Wat haar eigen liefdesverhaal betreft, is Natalie Portman nog steeds heel gelukkig met Benjamin Millepied, met wie ze twee jonge kinderen heeft. 

 

Niet te missen