Vakantie

Zo krijg je de perfecte reisfoto volgens dit bekende Instagramkoppel

Print
Zo krijg je de perfecte reisfoto volgens dit bekende Instagramkoppel

Foto: Instagram

Jack Morris en Lauren Bullen reizen niet alleen de wereld rond, ze verdienen ook flink wat geld met de mooie reisfoto's die ze daarvan delen op Instagram. Maar voor je die perfectie foto online zwiert, gaat daar blijkbaar een heel karwei aan vooraf. Om dat aan te tonen, heeft Morris op YouTube een filmpje gedeeld waarin hij stap per stap uit de doeken doet hoe hij te werk gaat.

De Britse Jack Morris en de Australische Lauren Bullen, beiden met een passie voor reizen en toen al instafamous, liepen elkaar een flink jaar geleden tegen het lijf op vakantie in Fiji. Ze werden een koppel en verkenden samen al meer dan 20 landen. De foto's die ze daarvan maken, brengen aardig wat geld in het laatje. Zo kregen ze al eens 11.000 euro voor één enkel beeld. 

Toch zijn de twee niet te beroerd om de geheimen van hun succes met anderen te delen. Eerder al gaven ze tips vrij en nu toont Morris in een filmpje nauwgezet hoe hij een foto bewerkt. Wacht, je dacht toch niet dat ze hun beelden gewoon zo op Instagram gooiden? Er blijkt zelfs behoorlijk wat tijd in te kruipen om tot het perfecte resultaat te komen. 

Niet te missen