Hondenschool De Kriekel houdt wedstrijdweekend

Print

Foto: Larissa Meyskens

Lillo

Houthalen-Helchteren - Op zaterdag 2 en zondag 3 september gingen er weer een aantal wedstrijden door op de terreinen van hondenschool De Kriekel.

Het voorbije jaar werd er veel werk gestoken in de oefenterreinen en de oefentoestellen van hondenschool De Kriekel. Sinds 2015 is de hondenschool gevestigd op de voormalige terreinen van FC Lillonia, Hortelstraat 21.

Naar jaarlijkse traditie organiseert De Kriekel tijdens het eerste weekend van september een aantal wedstrijden. Op zaterdag 2 september werden er socialisatietesten en brevetten afgenomen. Ook de debutanten kwamen aan bod. De gemeente Houthalen-Helchteren had een extra prijs voorzien voor winnaar binnen de debutanten. De prijs werd uitgereikt door schepen Myriam Bellio. De dag werd afgesloten met een spaghettiavond voor de leden en sympathisanten. Willy van Miegroet, chefkok van dienst, zorgde ook dit jaar voor de heerlijke spaghetti.

Op zondag 3 september stonden er nog meer wedstrijden op het programma. Deze keer was het de beurt aan de spelers van programma 1 en 2. Ook voor de twee winnaars binnen deze categorieën was er een extra prijs voorzien door de gemeente.HC De Kriekel bedankt alle deelnemers en hun honden. Ook bedankt aan de vele leden die de handen uit de mouwen gestoken hebben om dit weekend tot een goed einde te brengen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio