Eerste schooldag basisschool Klavertje Vijf

Print

Foto: Maureen Vanderstraeten

Sint-Truiden - Op 1 september startten we het nieuwe schooljaar. Elk jaar steekt het leerkrachtenteam de hoofden bij elkaar om een thema te zoeken waaraan we het hele schooljaar gaan werken en hoe we dit kunnen inkleden op de eerste schooldag.

Dit jaar gleden we het schooljaar in via onze glijbaan en kregen de leerlingen bij het binnenkomen een lekkere en gezonde appel om de dag goed te starten.
Na het gaan van de eerste schoolbel, is het hele team voor leerlingen en ouders, het nieuwe thema gaan voorstellen. Na samen te dansen op het lied 'Superman' kreeg iedereen te horen dat we dit jaar als thema 'Fit en gezond' gekozen hebben. Wij willen graag iedereen bewust maken van het belang voor een gezonde levensstijl. Een gezonde geest in een gezond lichaam is o zo belangrijk. Daarom willen we samen met onze leerlingen over het hele schooljaar leuke activiteiten doen. Dit kunnen kookworkshops, sportsessies, yogasessies, bewegingsmomenten, uitstappen en nog zoveel meer zijn. De leerlingen gaan dit alles doorheen het schooljaar ontdekken.

Hebben jullie interesse om onze te leren kennen? Jullie zijn altijd welkom om een bezoekje te komen brengen! Check ook onze Facebookpagina https://www.facebook.com/bsklavertjevijf/ of onze website www.klavertjevijf.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio