Okra Heilig Hart stelt jaarprogramma voor op zomerfeest

Print

Foto: Raymond Vanderstraeten

Heilig Hart

Hasselt - Vorige vrijdag, 1 september, hield Okra Heilig Hart Hasselt haar jaarlijks zomerfeest. Bij die gelegenheid werd ook het programma voor het volgende werkjaar voorgesteld.

Iedereen werd bij het binnenkomen verwelkomd met een glaasje bubbels of frisdrank .Teamleider Luc Gybels was zeer verheugd om ongeveer 100 aanwezigen te mogen welkom heten en dankte hun dan ook heel hartelijk voor hun aanwezigheid.
Met een mooie powerpoint-presentatie stelde sekretaris Ilona Böröcz het zeer uitgebreide jaarprogramma voor. Er zal weer voor “elck wat wils” zijn : de wekelijkse praatcafé’s en lijndansnamiddagen, de culturele uitstappen, de ontspannende uitstappen, de wandelingen, de vormingsdagen, de sportieve activiteiten, enz., te veel om op te noemen.
Om te vermijden dat men het overzicht van deze talrijke activiteiten zou verliezen, werd aan iedereen een prachtige brochure overhandigd waarin alles nog eens chronologisch opgesomd werd. Deze brochure werd mooi verfraaid met tekeningen van ons medelid Tony Cox. Werkelijk, een document om bij te houden, om niet te zeggen: een collectors-item !
Iedereen had na deze uitleg werkelijk honger gekregen. De heerlijke barbecue was dan ook heel welgekomen.
Om nog meer animatie te brengen, gaven de lijndansers van ons trefpunt nog een zeer mooie demonstratie van hun kunnen.
De sfeer zat er daarna zeer goed in, zodat het feest al pratend en dansend nog heel lang doorging.
De afwezigen hadden weer maar eens ongelijk !


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio