Celebs

Madonna verlaat Amerika en komt een pak dichterbij wonen

Print
Madonna verlaat Amerika en komt een pak dichterbij wonen

Foto: ISOPIX

Europa is een superster rijker, en wat voor een! Madonna is deze week naar Portugal verhuisd, en hoewel het een verrassing mag zijn voor vele fans, is het voor haar eigenlijk een logische stap. De zangeres werd in 2004 al verliefd op het land, waarvan ze zegt dat ze de “energie zo inspirerend vindt”.

Wie het Instagram-account van de Queen of Pop in de gaten gehouden heeft de laatste tijd, merkte het vast al op. De zangeres is niet zomaar op vakantie in Portugal, ze is ernaartoe verhuisd en volop bezig om haar Portugese huis om te vormen tot een echte thuis voor haar kinderen en zichzelf.

Het is echter geenszins een vorm van pensionering, een troonsafstand moeten we van Madonna eerstdaags nog niet verwachten. Ook in Portugal valt er muziek te maken en dat doet de zangeres volop. Ze werkt aan een nieuwe cd en een nieuwe film, tussen het paardrijden door in elk geval.

(lees hieronder verder)

“De energie van Portugal is zo inspirerend”, schrijft de zangeres op Instagram. “Ik voel me erg creatief en springlevend en ik kijk ernaar uit om te werken aan mijn film LOVED en om nieuwe muziek te maken.”

(lees hieronder verder)

Tussen al die dingen door houdt ze zich natuurlijk ook bezig met de opvoeding van de tweeling die ze eerder dit jaar adopteerde, Stella en Esther, beide 4 jaar oud. Een zware last is dat duidelijk niet, zo toont ze eveneens op Instagram.

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

Niet te missen