Spectrumcollege campus Lummen breidt studieaanbod verder uit

Print
Lummen - Het nieuwe schooljaar is goed begonnen in Spectrumcollege campus Lummen. We startten maar liefst twee nieuwe studierichtingen op. Je kan vanaf nu op onze campus terecht voor 1B en voor het populaire “Sociale en technische wetenschappen” (STW).

De langverwachte start van STW was een schot in de roos. Een team van vier enthousiaste leerkrachten geeft vorm aan de grote richtingsvakken: sociale wetenschappen, natuurwetenschappen en de “integrale opdrachten”. Vrijdagnamiddag werden de eerste IO-lessen gegeven. Die leidden al meteen tot mooie resultaten. De leerlingen maakten allerhande creaties met fruit: gezond, creatief en lekker.
De opstart van beide studierichtingen is trouwens het vervolg van een heel uitbreidingsproces dat het studieaanbod op campus Lummen kenmerkt. Eerder al werden STEM, Handel-Sales en natuurlijk de veel gevraagde richtingen Wetenschappen en Wetenschappen-Wiskunde toegevoegd aan het lijstje. Daarmee is Spectrumcollege campus Lummen nu een school waar elke basisschoolverlater terecht kan in de eerste graad: 1A Latijn, Moderne, STEM, Techniek, Handel-Sales en 1B met een logisch vervolg in het tweede jaar. In de tweede en derde graad is er een stevig pakket aan doorstromingsrichtingen: Latijn, Economie en Wetenschappen in het ASO, Handel en STW in het TSO en alle logische vervolgrichtingen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio