Tuinhier Eksel viert jaarlijks ledenfeest

Print
Tuinhier Eksel viert jaarlijks ledenfeest

Foto: louisa moons

Eksel

Hechtel-Eksel - Zaterdag 2 september organiseerde Tuinhier Eksel zijn jaarlijkse ledenfeest. Een 55-tal leden schreven zich hiervoor in.

De avond begon met een welkomstwoord door de voorzitter. Hij vroeg een minuut stilte om de overledene van het afgelopen jaar te herdenken. Daarna was er een lekker koud buffet waarvan iedereen kon genieten aan mooie versierde tafels. De uitslag van 15 gekeurde moes- en siertuinen van de leden was het vervolg van de avond. Zij kregen een diploma en een cadeaubon voor het mooie resultaat van hun tuinen.

Een diavoorstelling van de fietstocht op 2 juli met bezoek aan de Stermolen werd gemaakt door Mia, een van de bestuursleden van Tuinhier. Daarop konden alle aanwezigen de prachtige tuinen van de leden bewonderen. Ook de trekking van een grote tombola met talrijke prijzen en mooie bloemstukken gemaakt door Mia en Tineke mochten niet ontbreken op deze avond. Na nog gezellig bijpraten onder de leden werd de avond afgesloten en velen gingen met een mooie prijs tevreden naar huis.

Op de foto de deelnemers van de gekeurde tuinen met de hofkeurders.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio